FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

meg

Mitt navn er Ida. Jeg ble født en kald høstkveld i november og har snart levd 17 år i Norge. Jeg er fra Jæren, men ettersom jeg går på Lundeneset videregående skole bor jeg på internatet der. Første året på linja medier og kommunikasjon er fullført, til høsten begynner jeg i andre klasse på samme skole. 

Jeg liker veldig godt å tegne og har hatt blyanten mellom fingrene så lenge jeg kan huske! Fotoapperatet mitt må heller ikke glemmes. Jeg elsker å ta bilder for å så justere både lys og farger i ettertid.

Når det kommer til musikk kan jeg hørre på nesten hva som helst. Country, Rock, Indie, you name it. Til tider spilles Avenged Sevenfold og 30 Seconds To Mars fra høytalerne, andre ganger er det Alan Jackson eller Toby Keith som står på play på spillelista mi. 

TV-serier er noe jeg elsker å se. True Blood, How I Met Your Mother, Supernatural, Pretty Little Liars og Chuck er noen av favorittene på den lista.

Jeg har hatt tidligere blogger, på både blogg.no og andre sider, men de gav jeg alle opp på et eller annet tidspunkt Jeg har alltid vært glad i å skrive og denne bloggen vil jeg fylle med mye av det jeg har på hjertet!

 


Follow my blog with Bloglovin2 kommentarer

Torunn

05.08.2012 kl.18:10

nice! :-D

Heidi

09.08.2012 kl.12:23

Kjempe fine blogg!! you go girl! :-D

Skriv en ny kommentar

hits