FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

Timeplan

Mandag atter igjen. Den første dagen i uka. Dagen de aller fleste hater.
Denne dagen syns jeg er heilt grei. Selv om du ikke får sove så like lenge som du har gjort i helga, er det godt å komme i gang igjen med en ny uke. Dagene her på Lundeneset går som regel fort, nå er allerede klokka halv 8! Det er vel de lange skoledagene man kan skylde på ettersom klokka går så fort på fritida. På mandager og tirsdager går vi til 15.25. På onsdager slutter vi 15.15, mens på torsdager får vi gå 14.40. Fredager er kortest ettersom vi får forlate pultene 13.05. Vi slutter så tidlig på grunn av bussen som kjører elevene som skal hjem går 13.30 fra skolen. 


de to første timene på mandag - samfunn!

På tirsdager har vi rullerende timer de to siste timene. En tirsdag kan vi da samfunnsfag, mens annen står programfag på timeplanen for de to siste timene. Vi har annehver tirsdag med de to siste timene eller fri ettersom lærerne har møter. I morgen har vi altså fri.


ikke lenge til høstferie!!

Torsdager er også forskellige enn de andre dagene. På denne dagen har vi de fire første timene med et fag, og de fire siste timene med et annet. Av og til har vi den samme faget hele dagen, noe som kan være litt slitsomt. Vel, alt etter hvilket fag som undervises.

som dere ser på den øverste rekka står det PRO to plasser med forskjellige bokstaver under hver av dem. disse bokstavene er forkortninger på læreren vi har i faget. PRO står for programfag. 
 
Organisert leksehjelp har vi de to timene før mat på mandagen og de to siste på onsdagen. Her er det slik at vi kan arbeide med hva vil og hvor vi vil. Viss man har en matteoppgave og mattelæreren ikke er i samme klasserom som deg, kan du forflytte deg viss du behøver hjelp (men det slipper jeg dette året ettersom jeg ikke har matte). Man kan også stikke ut å fotografere eller lignende viss man har det i oppgave. Noen bruker jo også disse timene til å gå å sove på rommene sine, lol assa xDDDDxpp 


her står det altså hvor de ulike lærerne befinner seg


til emilie fra torunn


og outfitet får dagen lissm

Nå står det kveldsmat får tur!

Så timenplanen avansert ut?
 3 kommentarer

Emilie

03.09.2012 kl.20:40

Jækla fint bilde Torunn!<3

Sophie Marken

03.09.2012 kl.22:49

den gjorde egentlig det... søta:)

Kristin Storhaug

03.09.2012 kl.23:05

AH, DU SLIPPER MATTE ! FML :(

Skriv en ny kommentar

hits