FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

back to normal

..well, almost. I går farget jeg nemlig håret brunt igjen. Var vel egentlig lei av å være rødhette, måtte jo tilpasse fargen til klærna jeg skulle ha på meg også videre. De første dagene etter farginga var jo håret knall rødt, etterhvert gikk fargen ut og nå de siste dagene har egentlig håret mitt vært litt kastansje brunt/rødt-ish. Uansett så farget Emilie håret mitt igår, men det er fortsatt litt rødlig enda. Må vel farge det atter en gang for å få hårfargen min enda brunere. Var faktiskt litt uvant å se meg i speilet idag, selv om jeg har vært brunette hele livet. Sidecuten er jo enda der, men den klarer jeg fint å leve med! 


som dere ser er det fortsatt litt rødt. hanne, solveig og jeg var nede i fotostudioet til skolen idag for å ta bilder til et prosjekt, kan legge ut flere bilder senere

Emilie lekte ikke bare frisør på meg, Torunn var kunde i salongen hennes i går hun også. Emilie klippet bort det slitte av håret hennes, men før farging og klipping måtte vi ha litt mat. 


da frisør


klippe


klipp

Resultatet ble kjempefint! Haha, behøver jo ikke gå til en frisørsalong når man har Lundeneset  Noen som vil bestille time? 

Hva syns du om resultatet?3 kommentarer

Emilie

12.09.2012 kl.15:04

Haha Ida, eg dør av deg !! :D Da frisør jeh!

Malene Wilhelmsen

12.09.2012 kl.15:17

Fint ;)

Eirin

12.09.2012 kl.16:23

Fint! men ikke bruk vanlig saks neste gang!

Skriv en ny kommentar

hits