FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

lyden av død

I går morges var det tid for kaste bort søvnen til den øredøvende lyden av brannalarmen. Den meget ubehagelig høye ringinga ble omgjort til vekkerklokka til de fleste av elevene på skolen. En gang i året er det nemlig brannøvelse på skolen, og de to åra jeg har vært elev her har det hendt om morgenen.

I fjor delte jeg dobbeltrom med Torunn og personalet lot ikke brannalarmen hoppe over sin årlige rutine. Vi lå begge i en verden full av enhjørninger, sukkerspinn og rosa skyer, men til vår forskrekkelse ble denne verden fort omgjort til et rent mareritt. Jeg våknet og kunne ikke forstå en ting. Det mørke rommet hadde plutselig blitt omgjort til en scene for et ustemt orkester som spilte sangen sin umenneskelig høyt. Først lurte jeg på om Torunn prøvde å drepe meg ved å ha denne lyden til alarmklokke, men etterhvert begynte tankene mine å samle seg. Torunn var også litt lost på grunn av den brå vekkingen, men vi hoppet begge ned fra hver sin seng for å så spurte til klesskapet. Hettegensere og joggebukser ble dratt på, hvem ville vel gå ned i matsalen halvnaken til resten av skolen? Alle de 180 elevene satt som zombier nede på bordene og lengtet etter den varme senga, som de så brått måtte forlate, og vi gruet oss alle sammen til neste gang.

I går hendte egentlig det samme, men ettersom jeg hadde hørt lyden før, forstod jeg litt raskere hva som foregikk. Alle sammen møttes i matsalen, informasjon ble gitt, og deretter opp til senga igjen. Personalet brukte utrolig lang tid for å skru av brannalarmen i går, så når vi ankom rommene våre sto den forsatt og dundret. Lyden kan vel egentlig ikke beskrives, må heller oppleves, men jeg denne vekkinga er noe som rett og slett ikke anbefales.Har dere hatt brannøvelse på skolen?  8 kommentarer

Torunn

26.09.2012 kl.13:10

no me gusta den alarmen! :$

Anniken

26.09.2012 kl.15:38

Nei, men den har ringt i år! Haha<3

The Hsk

26.09.2012 kl.16:05

Uff, så kjedelig ! :(

Signe

26.09.2012 kl.16:08

Nei, men tror vi snart skal ha det
jaa vi hadde det igår. kjedelig da
åhh, så kjedelig!

Sunniva Amalie

26.09.2012 kl.22:54

såå kjedelig :s

Kristin Storhaug

27.09.2012 kl.09:03

Haha, jeg var så sint! Men vi har det to ganger i året, om høsten tidlig om morgenen og om våren i skoletida :)

Skriv en ny kommentar

hits