FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

hadebra kviser

Kviser er noe mange sliter med og noe som jeg var plaget av en veldig god stund. Jeg prøvde ulike hjelpemidler på å få dem bort, noen førte til verre utbrudd mens andre merket det nesten ingen forskjell. Sprayen Cytelium fra A-derma derimot er et mirakel! Den tørker bort kvisene og man ser tydelig forskjell etter kort tid! Denne anbefales på det sterkeste viss du har urenheter du ønsker å bli kvitt. 

innlegget er blitt postet før, men denne sprayen er så utrolig god! Har du prøvd denne sprayen?


minner om header konkurransen min her  - premie!9 kommentarer

smilelab

Jeg har alltid hatt lyst på hvitere tenner noe som har ført til litt overbruk av penger på ulike tannkremer - uten hell. Smilelab er da et tannblekningsmiddel jeg har hørt utrolig mye positivt om. Så i steden for å sitte å sutre over de ikke-fullt-så-hvite tennene mine, tok jeg fatt og bestilte en pakke fra BLUSH. Pakken inneholder 14x2 stripser som man fester på tennene, én strips for den øverste rekka og én for den nederste. Disse fester du på og har dem der i minst 30 minutt, men ikke lenger en 60. Jeg hadde dem på i 40 minutter og merket tydelig forskjell! De ble ikke superhvite, men mye hvitere enn de var fra før.

FØR


ETTER

haha, pose me tennene. 
 
 

Dette er virkelig et tannblekningsmiddel og funker og anbefales på det sterkeste. Greit å ta på før du skal i et selskap eller lignende slik at du får et skinnende smil! 

Har du prøvd Smilelab?  18 kommentarer
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits