FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

produktiv dag

I går startet Torunn og jeg dagen med litt lekser, men endte opp å tilbringe resten på latsiden. Episoder etterfulgt av episoder av både One Tree Hill og Luksusfellen ble satt på. Gøy var det da, og vel, lærerikt. Men det skal jo være lov å slappe av etter den første skoledagen i uka, ikke sant? I dag føler jeg meg derimot ikke så slapp. Lekser står på menyen for dagne, i tillegg til å pakking. I morgen reiser vi jo som sagt til Oslo! Skal bli litt herligt å slippe lange skoledager kjenner jeg. 


we so pretty

Men nå må jeg fortsette resten av skoledagen. Hva skal du idag? 


minner om header konkurransen min her  - premie!  4 kommentarer

it's been a while

Ble visst en bloggfri helg igjen. Nå står det derimot mer på planen. På onsdag reiser nemlig jeg og resten av mediaklassen til Oslo på Frontline - Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom som arrangeres av NLM Ung. Her skal vi drive med flerkameraproduksjon, og får tildelt flere ulike oppgaver. Noen skal filme opplegget, produsere, styre med lyd og slikt. Jeg skal være journalist for itro.no sammen med noen av de andre i klassen. Det blir arrangert konserter, møter og seminarer. Vi skal være der fra onsdag til søndag, så 8 timers busstur på onsdagsmorgen blir nok gøøy!Skal du på noe spesielt denne uken? 


minner om header konkurransen min her  - premie!  4 kommentarer

award

Jeg er fullt klar over at jeg ikke har blogget i det siste så logget meg derfor inn her for å gi dere et livstegn. Jeg bladde gjennom kommentarene mine og fikk da en liten overraskele. Jeg har nemlig fått en award av Luktenavtrykksverte sin blogg! Tusen takk skal du ha! Tenk noen ♥ my blog. Haha. 

 

Awarden skal gis videre til 5 andre bloggere man setter pris på etter disse reglene: 
- Takke og linke bloggeren man har fått awarden fra.
- Gi utmerkelsen videre til 5 bloggere og gjøre dem oppmerksom på det
- Kopiere post-it lappen og sette den på bloggen.
- Den skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere enda.

Det fins mange gode bloggere der ute som jeg liker og jeg tenker derfor verken på om bloggen er ny eller ei. Mine fem kandidater er da disse:
Syttiprosent
Annsta
Kristinstorhaug
Thehsk
Sainem

Ta gjerne en titt innom disse flinke bloggerne!


minner om header konkurransen min her  - premie! 2 kommentarer

høst


//weheartit

 Lange mørke kvelder, kakao, varme klær, fine farger. En koselig årstid. Hva liker du med høsten? 


 minner om header konkurransen min her7 kommentarer

header konkurranse

                                                                                        
Jeg tenkte å sette i gang en liten header konkurranse. Har prøvd å mikse og sette sammen en selv, men blir aldri helt fornøyd. Jeg vet det er mange flinke som lager headere der ute og det hadde vært herlig med en forandring helt øverst på bloggen!

- Headeren må være i height: 500px; og width: 1050px;
- Inneholde navnet til bloggen og mitt.
- Headeren sendes til idable95@gmail.com
- Vinneren vil bli linket og få en liten overraskelse i posten

Dere kan bruke bilder fra her og her. 

Gleder meg til å se de kreative evnene deres! Lager du dine egne headere?3 kommentarer

minner

 


Ååh, husker disse sangene så utrolig godt. Typisk at de gikk på svisj på NRK2, husker dere det musikkprogrammet? Bringer frem minner fra barneskolen. 

Hørte du på noen av disse sangene?  7 kommentarer

kino

Når man sitter med trette slitne øyne og gjesper bak skolebenken, er ferien offisielt over. Var litt godt å komme opp til skolen, men hadde ikke vært feil med litt lengre ferie. Avsluttet forresten ferien med kino lørdagskveld. Taken 2 sto på menyen, har gledet meg til den utrolig lenge og kom ikke skuffende ut fra kinosalen. Spennende fra start til slutt! 

Den pensjonerte CIA - agenten Bryan Mills og hans kone er i Istanbul når de blir bortført. Mannen som holder dem gissel viser seg å være far til en av de mennene som tidligere kidnappet Mills datter, og under frigjøringen av datteren ble han drept. 
hentet fra lovefilm  

 

Har du sett Taken 2? 2 kommentarer

cecilie melliFikk noen nydelige øredobber av mor og søsteren min fra Cecilie Melli ettersom de var i Oslo. Forelsket allerede jeg. 

Likte du dem? 3 kommentarer

chill

Koser meg med den nyeste utgaven av Costume og kakao. Lange fine høstkvelder hjemme skal nytes på det fulleste. Koseklær , chill og sminkefriedager er høstferie for meg. Kunne seriøst levd i denne joggebuksa. Ah, ferie 

Hva gjør du i kveld?4 kommentarer

nytt objektiv

I går kjøpte jeg meg nytt objektiv; CANON EF 50mm f/1.8 II. Kan mildt si jeg er fornøyd! Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550D for de som lurer på det. 


testbilde

Har du det samme objektivet?


Som dere sikkert ser har jeg fått nytt design. Mikset meg litt frem igår, men er egentlig ikke helt fornøyd. Så det vil komme noe nytt etterhvert. 6 kommentarer
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits