FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

kort slukt

I dag har jeg hatt programfag på skolen hele dagen, nokså chill egentlig. Sitter bakerst i klasserommet med pc'n på så læreren merker ikke viss jeg gjør noe jeg helst ikke skal. Vel, så gjør jeg jo ikke noe heller da, ehehheheh. 

På reisen hjem i dag hoppet Torunn og jeg av toget i Sandnes. Her skulle vi se på en jakke som ikke befant seg i Stavanger og til våres nederlag - ikke i Sandnes heller. Derfor ble det bare litt titting rundt i forskjellige butikker. Jeg bestemte meg etterhvert for å skjekke hvor mye penger jeg hadde på bankkoretet mitt og trasket dermed bort til nærmeste minibank. Tastet koden og fant ut beløpet, men når jeg skulle få kortet ut igjen så startet minibanken å pipe. Jeg hadde aldri opplevd noe sånt før og Torunn så like forbauset ut som meg. Jeg ventet, men kortet fant aldri veien ut igjen. En liten kvittering kom derimot sakte ut av minibanken.Så nå er jeg altså uten bankkort. Kan ikke kontakte min bank ettersom det er stengt nå og på lørdager, og må derfor vente helt til mandag for å ringe dem. Sykt typisk at dette skulle hende akuratt meg! 

Har en minibank noen gang slukt ditt kort?  16 kommentarer

vaskekone

Nå skal jeg sette i gang med å vaske rommet mitt. I morgen er allerede helg(!!!!!!!!!!) så hadde vært herlig å komme tilbake til skolen på søndag med et ryddig rom. Så viss jeg skal hjem i helgene blir torsdag mest sannsynlig vaskedag!


webcam bilde ayeaa. i bakgrunnen ser dere litt a badet og noen av bildene jeg har hengt opp på en snor. fancy!

Rommet mitt er enda ikke helt ferdig innredet, og nå mangler jeg senga mi, så en liten tour av palasset mitt må vente!

Hva skal du idag? 
 16 kommentarer

smilelab

Jeg har alltid hatt lyst på hvitere tenner noe som har ført til litt overbruk av penger på ulike tannkremer - uten hell. Smilelab er da et tannblekningsmiddel jeg har hørt utrolig mye positivt om. Så i steden for å sitte å sutre over de ikke-fullt-så-hvite tennene mine, tok jeg fatt og bestilte en pakke fra BLUSH. Pakken inneholder 14x2 stripser som man fester på tennene, én strips for den øverste rekka og én for den nederste. Disse fester du på og har dem der i minst 30 minutt, men ikke lenger en 60. Jeg hadde dem på i 40 minutter og merket tydelig forskjell! De ble ikke superhvite, men mye hvitere enn de var fra før.

FØR


ETTER

haha, pose me tennene. 
 
 

Dette er virkelig et tannblekningsmiddel og funker og anbefales på det sterkeste. Greit å ta på før du skal i et selskap eller lignende slik at du får et skinnende smil! 

Har du prøvd Smilelab?  18 kommentarer

karmøyI dag tok Torunn, Emilie og jeg en spontantur til Karmøy! Vi skulle på et møte og hente en jakke til Emilie. Møtet ble tidlig ferdig så vi tok turen ned til Amfi på Åkra. 


torunn på bussen


torunn og emilie!


moaaaaaa


ankommet KARMØØØØØØØY etter ca to timer med buss


vi hadde alle gått 6 timer uten mat så hamburger og pommes frittes sank fort ned i magene våre


food 
 


milkshake! åh, nam


så traff vi govert før vi skulle reise tilbake - emilies friend!


tilbake til lundeneset og bestemte oss for å ha en liten "photoshoot"


og når vi gjorde det traff vi på jon kristian i tredje!!


emilie og jon kristian!


emile og marta

Fin dag! Karmøy turen må definitivt gjentas!
 

Hva har du gjort idag? 11 kommentarer

gjest.

Halllaaa!!
follow desse sexy rypene på instagrrrram !! tmhoyland å emiliejp6 kommentarer

mandag

Når jeg sitter her med lekser har det virkelig gått opp for meg at alvoret har begynt. Haha, dette hørtes skikkelig fælt ut. Skoleuka er i gang, noe som følger med lekser, prøver og innleveringer! Har ikke fått skikkelig mye lekser og slikt enda, men det baller seg nok på etterhvert. Mindre enn to månender til høstrferie da! 

Sist uke kjøpe Torunn og jeg forresten nøkkel til treningsrommet her på skolen. Hun klarte å dra meg med ned idag. Hele rommet hadde vi for oss selv så spinning og styrke stod for tur. Tungt, men herlig å kjenne svetten renne etter mange late sommerdager. 


i aksjon!


da treningsrom. ikke dårligt med utvalg!


god og rød etterpå!

Nå må jeg fortsette, innelevering til i morgen! Må finne på en fortelling som jeg senere skal lage bildeserie om, har ingen anelse om hva det jeg skal finne på.. 

Har du begynt med lekser?  10 kommentarer

hemmelig venn

Når Torunn og jeg pleier å reise opp til skolen tar vi alltid 16:10 toget fra Bryne til Stavanger, noe som gir oss 17 minutter til å gå ned til båten. Ved togterminalen ligger både 7eleven og narvesen og ettersom både Torunn og jeg har apper som gir oss tilbud på ulike ting, måtte vi benytte oss av dem. 10 kr for pepsi max ♥ Vel, vi begynte å vandre nedover båten og fant ut at vi hadde 10 minutter på oss. De 7 minuttene som vi klarte å rote bort er egentlig gull verdt så vi gikk som bare det! Vi kunne se båten sto klar nede ved kaien, men ante ikke om den kom til å legge fra kaien innen det neste steg vi tog. Torunn spurtet fremfor meg, og jeg like etter. De svette tomatene ankom heldivis båten tidsnok!

Vi kom frem til skolen i halv 8 tiden, da stod kveldsmaten for tur. Etter jeg var ferdig å pakke ut kom Torunn inn med en presang i hendene sine. Denne presangen var til meg, men ikke fra henne. Vi har nemlig noe som heter hemmelig venn her på skolen. Tidligere denne uken kunne de som ville trekke et eller to bilder av en elev her på Lundeneset. Personen som trekker skal være ekstra snille med den som er avbildet, for eksempel gi komplemanger, gaver og lignende. Jeg fikk et supersøtt brev og snop!

Tusen takk! 

Har du vært med på et slikt opplegg?15 kommentarer

top of the mornin to yah

Nå sitter jeg å nyter en litt for sen frokost. Jeg hadde faktiskt alarmen på i 10 tiden, men reiste meg ikke fra senga før rundt halv 12. Så lenge har jeg ikke sovet på flere uker grunnet arbeid og skole, så følte egentlig jeg kunne unne med det.

 I det siste har jeg vasket håret to ganger daglig med shampoo i 5 ganger pr. dusj for å få ut litt av fargen på toppen. Jeg har merket det har blitt litt mørkere rødt der oppe, men det er fortsatt mye lysere der enn nedover mot tuppene. Ettersom jeg vasker håret så ofte og strier det nesten hver dag brukte jeg en herlig kur fra Lee Stafford. Hårfargen min har også gjort meg utrolig mye blekere så har bestemt meg for ta på litt selvbruning i ny og ne. Satser på jeg ikke får flekker eller blir noe ala oransj noe som jeg gjorde av en annen selvbruning for en god stund siden.. 

 Nå skal jeg spise resten av frokosten før jeg pakker det lille jeg hadde med meg hjem. Snart går turen med tog, båt og buss opp til skolen igjen. Snakkes på Lundeneset!

Hva skal du idag?  7 kommentarer

vims

Jeg ankom Fotland med speilreflekset i hendene og oppdaget at jeg klart å gå ifra minnekortet i pc'n hjemme. Irriterende å finne det ut når jeg først hadde kommet frem, så med det vil jeg påpeke hvor utrolig takknemmelig jeg er for det innebygde kameraet i iPhonen. 

Det var forresten veldig gripende og sterkt å høre på da HP talte. Han har reist rundt å talt i nesten hele Norge, noe som jeg vil si er virkelig verdt å høre på! Hans tidligere liv har det bltt laget dokumentar av så den tror jeg at jeg må legge til i watchlisten min. Ellers var det en koselig kveld og kjekt å treffe folk jeg ikke har sett på en stund! 

Meeeeeen her kommer da litt bilder fra dagen:


blåhette som ventet på bussen


kom til aksdal hvor vi måtte vente på neste buss. torunn kjøpte lapper, jeg fikk en      


men når vi ankom da baot var torunn lei av å være modell


men det var ikke jeg xDDDDDDxxDDD 


pål og torunn på fotland. søteste paret!

Etter et litt overtrøttlig (det er nok mest sannsynlig ikke et ord) innlegg hopper jeg vel snart til sengs. Blir herligt å sove i mi egen seng selv om loppekassen på internatet er overraskende god dette året! 

Hva gjorde du denne lørdagskvelden? 5 kommentarer

kystbussen

Nå sitter Torunn og jeg på kystbussen med kursen mot Jæren! Det var egentlig meninga jeg skulle tilbringe helga mi på Lundeneset ettersom jeg blant annet har kjøkkentjeneste, men slik ble det altså ikke. På onsdag denne uka fikk jeg en melding fra Miriam om at HP, norges farligste torpedo skulle tale i et bedehus lørdagskveld ikke langt fra meg. Mange har sagt at det er helt sykt å høre på han så både Torunn og jeg har lenge hatt lyst å gjøre det samme. Fotland er plassen, så dit tar vi turen ikveld!

on tha bus

Blir litt herligt å komme hjem, selv om jeg bare har vært borte i en uke. Jeg skal fiske med meg noen småting til som jeg kan ha til rommet, samt printe ut noen bilder. Når jeg har fått alt på plass kan jeg legge ut bilder!

Hva skal du idag?8 kommentarer

haugesund

FØRST OG FREMST - tusen takk for de fine kommentarene på sist innlegg! 

Idag reiste Torunn, Mari, Hanne, Oda, Solveig og jeg til Haugesund for å shoppe. Vi gikk samlet litt rundt forbi i starten, åt sammen, deretter ble vi alle splittet på Amanda kjøpesenter. Jeg hadde faktiskt skrevet ned en liten handleliste for dagen og endte opp med noen skatter hjem. Innkjøp er i slutten av innlegget, først litt iPhone bilder fra dagen. 


Oda og meg


fineste torunn


haha, sykt fint! meg med smoothien som torunn spanderte             


KARMØY savner emilie som nå er hjemme på øya si!!

Skilt fra kremmerhuset som skal opp på veggen! Bilde m/oppskrift - 149,- LOVE skilt 59,- Nederste skilt 44,-
 

Brun/besj genser som er mye lysere i virkeligheten fra H/M 199,- Smykke fra CMYK 72,- 


Fliseklemmer fra H&M 19,50,- Øredobber fra H&M 49,50,- Klokke fra CMYK 199,-


Bloggbok fra H&M 19,50 Iphonesticker fra BIKBOK 59,-


Falsk blomst fra Kremmerhuset 36,- Vase fra Kremmerhuset 96,-


Termokrus fra Kremmerhuset 74,-
I timene her på Lundeneset får vi ikke ha med drikke i glass eller lignende som kan søles ut, derfor er det greit med et slikt krus! Vannflaske funker også, men kanskje ikke det beste viss man har lyst på kakao eller noe sånt. 

Fretex var vi også innom. Har hørt at viss man leter godt nok kan man finne de fineste ting der. Jeg har aldri kjøpt noe på Fretex før, men endte faktiskt opp med to ting. Mitt første kjøp på Fretex - check!


Blazer 29,- 
 

Veske 39,-

Noe du likte?6 kommentarer

redhead

Våknet til melding av søsteren min idag: KÆ HE DU JORT ME HÅRE??!

Vel, jeg har tenkt på det en stund. På fredag skulle egentlig være den "store dagen", men dagen igår ble litt mer spontan en jeg hadde regnet med. Vi syklet tre stykker ned til Kiwi for å handle og opp til internatet igjen. Kjøkkentjeneste stod for tur før det hele begynte. 

 

Blekningsmiddel i håret, føning for å få det litt tørt for å deretter spyle det ut. Med litt misfarget hår stakk vi til matsalen på kafé før vi fortsatte det hele. 

Så kom det noen søte førsteklassinger som vil være publikum!


også ble det rødt!


Håret ble pakket inn i plastikkpose etter all fargen var i for å gi bedre resultat! Haha, fint. 


Alt håret mitt som nå er borte! 

 


Fargen ble spylt ut etter ca en halvtime i håret. Se på det blodbadet! 

Og resultatet....Denne prosessen startet vi med rundt halv 9 og ferdig rundt midnatt. Flinke Emilie var frisøren, Hanne laget sidecuten og farget håret. Vi bleket som sagt håret først, men nesten alt blekinga kom i toppen av håret så der er det skikkelig rødt! Rødfargen blir nemlig litt mørkere nedover mot tuppene. Når jeg farget håret trodde jeg det ikke kom til å bli så rødt, men litt mer brunt-rødt. Hver gang jeg ser meg i speilet får jeg nesten sjokk - det er så uvant! Dette er bare den første uka på internatet og håret mitt består nå av sidecut, er rødt og mye kortere, men jeg angrer ikke. Vil nok ta sin tid før jeg blir vandt med hårfargen, tror nok jeg kommer til å vaske det en del ganger slik at det blir en litt mildere farge. Hva syns du? 14 kommentarer

vannaktiviteter

I går ble det arrangert vannaktiviteter etter middag her på skolen. Man kunne velge mellom å stå på vannski, sitte i ring eller tube etter båd. Noen bestemte seg også for å svømme helt fra skolen og over til Ølen, som er et godt stykke! 

 
torunn og emilie


erik


erik med en hånd og en vannski - skills!


tube


torunn


fine plassen

Har du vært med på slikt? 

neste innlegg får dere vite hva jeg holdt på med i går, så stay tuned! 2 kommentarer

tante rød feil plass

hva holder jeg på med??!3 kommentarer

black and white

Idag startet 2. klasse dagen med branninfo og deretter gikk media klassen og hentet lærebøkene til dette året. Jeg fikk både bøker på nynorsk og bokmål ettersom det ikke var nok til alle med bare bokmål. Hele barne- og ungdomskolen har jeg skrevet nynorsk, når jeg begynte på videregående tenkte jeg at nå var det slutt med Ivar Aasens sitt språk. Første klasse uten nynorsk - check! Andre klasse - nope. Vel, det gjør egentlig ikke så mye, var vel egentlig bare litt lei av å hatt det som hovedmål i 10 år. 

I dag fikk vi også gå tidligt fra skolen ettersom én og én skulle ha samtale med læreren sin. Jeg var den første på lista så når klokken ble 12 var dagen min slutt! Nokså rolige og korte dager på skolen denne første uka, får vel bare nyte det så godt som mulig, alt stresset er vel like rundt hjørnet.. 

 
mitt morsomme hjørne


..åh, min humor

Uansett, dette er antrekket mitt for dagen idag:


Bluse Vero Moda Bukse Vero Moda Sko Converse Smykke som ikke syner så bra USA Armbånd CMYK Ring Rhodos

Hva syns du om antrekket? 14 kommentarer

SLEEPOVER

I kveld var kafé i matsalen med quiz, koselig! Personalet ville vist at vi skulle kunne det meste om geofrafi og dyrelivet i verden, så lappene som ble servert ble en liten trøst på at laget vårt ikke vant. 


meg og emilie

Nå har derimot Torunn og jeg strevd med å få senga mi inn på hennes crib, natten min blir nemlig tilbragt hos henne. Minner om gode gamle dager når vi delte rom på 200 internatet 


torunn in tha bed

Nå høres det ut som min sidekamerat har falt til søvn, så får vel prøve å gjøre det samme. Andre skoledag imorgen, så tidlig opp. God natt! 3 kommentarer

first day

Første skoledag overstått! Vi begynte klokken halv 9 med morgensamling, fortsatte dagen med litt info og slikt om de ulike fagene, for å så få gå hjem en time tidligere en forventet. Syns det var nokså greit å begynne igjen, føles litt ut som om sommerferien aldri var, bare at vi har flyttet fra internat 200 til 400. Nå har jeg foresten flyttet ned i første etasje, vegg i vegg med Torunn. Rundt meg har jeg nå de folka jeg går mest med, så det var litt gydd. Rommet ser helt likt ut, bare på omvendt side. 


hanne er naboen min på bakerste rad. badasses besøk bloggen hennes HER

I går startet jeg forresten med kjøkkenuke. Tre personer fra 2. klasse rydder og vasker litt etter middagen og kvelds på skolen i en uke. Jeg ble en av de heldige utvalge til å gjøre dette denne første uka ettersom det går alfabetisk. Haha, er selvfølgelig ikke det verste jeg gjør, men er godt å allerede bli ferdig med det etter denne uka. Etter hele andre klassen er ferdige på kjøkkenet, starter lista på første klasse. 

Antrekket mitt idag: 
      
Genser - Cubus Bluse - Vero Moda Bukse - Vero Moda Klokke - CMYK Ring og Armbånd - Rhodos Fargerikt og svart armbånd - USA

Har du hatt din første skoledag? 6 kommentarer

tilbake fra tur

Etter to herlige dager på Solgry er vi tilbake på Luni. Som de sier, bilder beskriver mer en ord: 


Benedicte og Celina


Torunns fremtidige jobb


Silje og Helene 


Meg og Torunn


Hanne, Solveig og Mari


Torunn og Celina


Oda, Torunn og Emilie

 
Også ble det ekstremt varmt..

Hvit og bløt. VILT GYDD

 


Emilie

Koselig "bli kjent" tur! Vi har nemlig bare fått en ny på trinnet, mens det er bare nye førsteklassing (lol), og flere tredjeklassinger. I morgen er det første skoledag, så snart er det vel sengetid. Døgnrytmen min er jo helt opp ned etter sommern, men satser på det går greit! 

Har du vært på en slik tur med trinnet? 3 kommentarer

solgry

Vi har nå vært på Solgry i over fire timer. På noen av disse timene har vi hatt en slags sporlek med ulike poster. Vi lagte blant annet en sang som handlet om en av lærerne som skal fremføres ikveld. I steden for å synge selv, spilte vi den inn på en app som heter Songify. Genialt, haha.

Har du vært på Solgry?3 kommentarer

tur

God morgen!
Nå befinner jeg meg inne hos Torunn med Emilie. Allerede første kveld på luni (Lundeneset) klarte jeg å miste nøkkelen til rommet mitt. I fjor låste nesten Torunn og jeg aldri rommet vårt, så er vel ikke helt vandt med å ha romnøkkelen på meg. Tilsyn kom heldigvis å låste opp rommet når jeg skulle legge meg. Tror jeg bør investere i en slik nøkkelfinner som jeg fester på nøkkelen viss jeg mister den flere ganger. 

Klokken to idag reiser hele trinnet vårt til Solgry for å overnatte der en natt. Som sagt skal vi kjøre gokart, padling i kano blir det også. Luni arrengerer slike sammenristnings- eller bli kjent turer for hvert trinn når skolen begynner igjen. Alle reier til hver sitt sted for å gjøre ulike aktiviteter med trinnet. God måte å bli kjent med alle på! Tror ikke vi fikk noen nye elever på trinnet, i hvertfall ikke media klassen. Men jeg føler det er nye fjes hvor en jeg går fra første og tredje klasse.  

 
emilie, meg og torunn 

 Nå skal jeg snart på første morgensamling på lenge før jeg setter i gang å pakker til turen!  

Hva skal du idag?  2 kommentarer

fremme

Tinga er pakket ut og rommet er nesten ferdig innredet. Dette året endte jeg opp på enerom med eget bad. Nå slipper jeg å løpe gjennom gangen med håndklær tullet rundt meg fra rommet til de fire dusjene, slik som ifjor. Fire do og fire dusjer fordelt på 30 jenter, dette året har de fleste fått eget bad. Kjenner derimot det blir litt trist å ikke våkne til det trøtte morgentrynet til Torunn, romkameraten min i fjor <3 

Nå sitter jeg godt plantet på gulvet til Oda sammen med andre fra medieklassen og Toruuuuuuuuuuun som går på Service og samferdsel. Idag har vi bare da flyttet inn, fått servert lapskaus, fått litt informasjon og slikt. Klokka ni skal det være en sporlek alle skal være med på og utover kvleden blir det vel bare kos. I morgen reiser vi på overnatting til Solgry med hele trinnet hvor vi skal blant annet skal kjøre gokart!


mah room i 2. etasje!


og litt til


mah bed. satser på denne er bedre en de harde vi hadde i fjor!! bare torunn og jeg som fikk slike senger. typisk


torunn 


solveig

 


mari og oda

Fortsatt litt tomt på rommet. Veggene skal snart bli fylt opp med bilder og lignende!

Går du på internatskole? 3 kommentarer

pakker

Etter to herlige måneder hjemme reiser jeg imorgen tilbake til Ølensvåg. Første dagen på Lundeneset etter sommeren starter på nå på lørdag med innflytningsfest og på søndagen reiser alle tre trinnene på hver sine sammenristningsturer.

Det første året på denne skolen gikk utrolig fort! At jeg skal begynne i andre klasse på videregående skole har enda ikke gått helt opp for meg meg. Når jeg gikk på barneskolen syns jeg det hørtes såååå stort ut å gå på vidergående. I morgen starter jeg nemlig i andre klasse, medier og kommunikasjon på Lundeneset videregående skole. Haha, jeg føler meg ikke så stor.

Nå holder jeg altså på å pakke ned alt jeg behøver av klær og ting til et år borte fra Jæren. Jeg kjenner jeg burde begynt å pakke litt tidligere,  det er så utrolig mye jeg ikke finner. Typisk meg å rote bort ting for å så ikke finne dem når jeg virkelig trenger dem! 

 
litt av den fine skolen


Når begynner du på skolen?  7 kommentarer

reke date

I går startet jeg dagen som vanlig: vandrende rundt bacon. Griser i fremtidsform. 

Etter arbeid møttes Torunn, Tonje og jeg hverandre på Kjøkkenet. Nei, ikke det kjøkkenet hvor alle menn mener kvinner nærmest skal bo, men et spisested på Bryne. Utrolig koselig! 
Jeg ble gjenforent med Torunn på mandag etter hun forlot meg i Norge i 4 uker for å reise til Florida på språkreise, så det var virkelig herlig å se henne igjen! Tonje skal derimot være et helt år i USA for å gå på High School. Misunner dem begge!

Etter å ha spist god mat startet Torunn og jeg jakten på reker. Vi hadde nemlig bestemt at vi skulle kose oss med hjemmelagde rekesmørbrød den kvelden. Det meste av sjømat har jeg vel holdt meg unna helt siden første gang jeg sette de salte krypene i munnen, men i går kveld ville jeg prøve å overvinne frykten. Annen mat ble handlet inn og litt småinnkjøp ble gjort.


Reker, baguetter, ruccola, smør, majones og sitron


Tvillingene!


Og det smakte himmelsk! Flere rekekvelder blir det definitivt med denne jenta!

Rekene ble spist opp og filmen, The Lucky One, ble satt på sammen med smoothie, pepsi max, popcorn og smeltet sjokolade med bringebær og banan. Matmomsen hadde en fin dag!


yum


Liker du reker?  17 kommentarer

songpop

Songpop er en app som er utrolig underholdene! Den fins vel også på Facebook.

Man får høre et lite klipp av en sang skal velge en av alternativene under for å gjette hvilken sang det er.

Man kan spille mot både random folk eller venner fra Facebook.

Så viss du har lite å gjør denne søndagen vil Songpop få tiden til å fly!

Har du spilt Songpop?5 kommentarer

selskap

Nå reiser jeg straks i selskap til morfar som blir hele 74 år! 

Hva skal du i kveld? 9 kommentarer

kos


Favorittstedet,


sammen med noe godt,og Supenatural

 Fin torsdagskveld! 

Hva gjør du i kveld?5 kommentarer

tips

Kviser er noe mange sliter med og noe som jeg var plaget av en veldig god stund. Jeg prøvde ulike hjelpemidler på å få dem bort, noen førte til verre utbrudd mens andre merket det nesten ingen forskjell. Sprayen Cytelium fra A-derma derimot er et mirakel! Den tørker bort kvisene og man ser tydelig forskjell etter kort tid! Denne anbefales på det sterkeste viss du har urenheter du ønsker å bli kvitt. 

Har du prøvd denne sprayen?3 kommentarer

joggings

8 timer med arbeid blir nå etterfølgt med en joggetur. Nå som endelig solen titter frem fra de altfor tidlige høstskyene skal den nytes!En app som anbefales under trening er endomondu. Den viser blant annet hvor mange km du har gått, hvor lang tid du har brukt, om kalorier og mye mer!

Hva skal du idag?  2 kommentarer

sjokolade milkshake

Du behøver:
- Melk
- Sjokoladepulver
- Iskrem
- Sjokoladesaus
- KaramellsausAlt dette blander du sammen. Jeg har ikke noe oppskrift på hvor mye du skal ha av hver, men du finner fort ut om det enten er for mye av det ene eller det andre!  


Fristet det? 4 kommentarer

rhodos 2012

Denne sommeren tilbragte jeg en uke på Rhodos i byen Faliraki sammen med familien min. Det var en herlig og varm uke og hotellet, Apollo Blue, er det bare å skryte av! Vel, vi var den eneste norske familien under oppholdet, de fleste var fra Italia, Tyskland og rundt forbi i Europa. Vi la også merke til en som lignet sykt på Orlando Bloom så utsikten ved bassenget var heller ikke noe å klage over!
Dette er vel et av høydepunktene fra denne sommeren og virkelig noe jeg savner! Noe av oppholdet ble filmet av søsteren min og den holder jeg på å redigere litt på akuratt i dette øyeblikk.  

 

Har du vært på Rhodos?3 kommentarer

sommerjobb

Flere av dagene denne sommeren har jeg våknet til synet av flere griser rundt føttene mine. Vel, kanskje en time etter jeg står opp fra sengen hører jeg gryntene til disse rosa dyrene. En del av sommerferien min har nemlig bestått av arbeid i et grisehus noe som betyr at jeg må vokne nokså tidlig for å komme meg avgårde. Det er en god følelse når jeg kommer hjem vite at jeg tilbragt de siste timene på noe nyttig og vel, fått tjent litt penger. Selvfølgelig er det litt tiltak å vokne i halv 7 tiden når det er ferie, men for de fleste består mye av ferien av jobbing. Jeg har ikke arbeidet hele sommeren, har hatt flere dager fri, noe som virkelig var herlig. Nå jeg har derimot arbeidt nesten to uker i strekk, og to uker blir det fremover til skolen begynner!

Jeg har selv vokst opp på gård, men har ikke vært så aktiv på å bli pappas bondejente. Som liten var jeg innom hos kyrne i ny og ne, etterhvert fikk vi kyllinger, men fjøset var en plass jeg som regel ikke befant meg så mye i. Jeg hadde ikke noen planer på å arbeide noe med dyrna, men å kose med dem sa jeg ikke nei til. 

Kan vel si de er litt større en denne..

..viss ikke hadde jeg nok endt opp med å ta med en av de hjem.

 

Har du en sommerjobb denne ferien?  4 kommentarer

meg

Mitt navn er Ida. Jeg ble født en kald høstkveld i november og har snart levd 17 år i Norge. Jeg er fra Jæren, men ettersom jeg går på Lundeneset videregående skole bor jeg på internatet der. Første året på linja medier og kommunikasjon er fullført, til høsten begynner jeg i andre klasse på samme skole. 

Jeg liker veldig godt å tegne og har hatt blyanten mellom fingrene så lenge jeg kan huske! Fotoapperatet mitt må heller ikke glemmes. Jeg elsker å ta bilder for å så justere både lys og farger i ettertid.

Når det kommer til musikk kan jeg hørre på nesten hva som helst. Country, Rock, Indie, you name it. Til tider spilles Avenged Sevenfold og 30 Seconds To Mars fra høytalerne, andre ganger er det Alan Jackson eller Toby Keith som står på play på spillelista mi. 

TV-serier er noe jeg elsker å se. True Blood, How I Met Your Mother, Supernatural, Pretty Little Liars og Chuck er noen av favorittene på den lista.

Jeg har hatt tidligere blogger, på både blogg.no og andre sider, men de gav jeg alle opp på et eller annet tidspunkt Jeg har alltid vært glad i å skrive og denne bloggen vil jeg fylle med mye av det jeg har på hjertet!

 


Follow my blog with Bloglovin2 kommentarer

ny blogg

Da har jeg fått blogg, igjen. Oppdateringer vil komme!

Nei, tastaturet mitt er ikke så spennende. ... Én kommentar
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits