FORSIDEN OM MEG INTERNAT ANBEFALINGER FØLG MEG

produktiv dag

I går startet Torunn og jeg dagen med litt lekser, men endte opp å tilbringe resten på latsiden. Episoder etterfulgt av episoder av både One Tree Hill og Luksusfellen ble satt på. Gøy var det da, og vel, lærerikt. Men det skal jo være lov å slappe av etter den første skoledagen i uka, ikke sant? I dag føler jeg meg derimot ikke så slapp. Lekser står på menyen for dagne, i tillegg til å pakking. I morgen reiser vi jo som sagt til Oslo! Skal bli litt herligt å slippe lange skoledager kjenner jeg. 


we so pretty

Men nå må jeg fortsette resten av skoledagen. Hva skal du idag? 


minner om header konkurransen min her  - premie!  4 kommentarer

it's been a while

Ble visst en bloggfri helg igjen. Nå står det derimot mer på planen. På onsdag reiser nemlig jeg og resten av mediaklassen til Oslo på Frontline - Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom som arrangeres av NLM Ung. Her skal vi drive med flerkameraproduksjon, og får tildelt flere ulike oppgaver. Noen skal filme opplegget, produsere, styre med lyd og slikt. Jeg skal være journalist for itro.no sammen med noen av de andre i klassen. Det blir arrangert konserter, møter og seminarer. Vi skal være der fra onsdag til søndag, så 8 timers busstur på onsdagsmorgen blir nok gøøy!Skal du på noe spesielt denne uken? 


minner om header konkurransen min her  - premie!  4 kommentarer

nudl

I dag stod det fisk på menyen her på Lundeneset, nærmere bestemt rødspette. Kan ikke si det fristet så utrolig mye, og tok derfor fatt i noe annet spiselig. Nudler er vel noe de aller fleste elever på internatet har ettersom det er så enkelt å lage. Alt du behøver er en vannkoker, vann og en pakke med nudler. Billig og enkelt! 


vannkokeren er internatelevens bestevenn innenfor matlagingIdag begynte det forresten å snø her på Lundeneset! Heldigvis la den seg ikke på bakken, er ikke ferdig med høstens fine farger enda! Nå må jeg derimot sette i gang med lekser, har både innlevering og framføring som må bli ferdig til i morgen. Wish me luck!

Liker du nudler? 

 3 kommentarer

award

Jeg er fullt klar over at jeg ikke har blogget i det siste så logget meg derfor inn her for å gi dere et livstegn. Jeg bladde gjennom kommentarene mine og fikk da en liten overraskele. Jeg har nemlig fått en award av Luktenavtrykksverte sin blogg! Tusen takk skal du ha! Tenk noen ♥ my blog. Haha. 

 

Awarden skal gis videre til 5 andre bloggere man setter pris på etter disse reglene: 
- Takke og linke bloggeren man har fått awarden fra.
- Gi utmerkelsen videre til 5 bloggere og gjøre dem oppmerksom på det
- Kopiere post-it lappen og sette den på bloggen.
- Den skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere enda.

Det fins mange gode bloggere der ute som jeg liker og jeg tenker derfor verken på om bloggen er ny eller ei. Mine fem kandidater er da disse:
Syttiprosent
Annsta
Kristinstorhaug
Thehsk
Sainem

Ta gjerne en titt innom disse flinke bloggerne!


minner om header konkurransen min her  - premie! 2 kommentarer

hadebra kviser

Kviser er noe mange sliter med og noe som jeg var plaget av en veldig god stund. Jeg prøvde ulike hjelpemidler på å få dem bort, noen førte til verre utbrudd mens andre merket det nesten ingen forskjell. Sprayen Cytelium fra A-derma derimot er et mirakel! Den tørker bort kvisene og man ser tydelig forskjell etter kort tid! Denne anbefales på det sterkeste viss du har urenheter du ønsker å bli kvitt. 

innlegget er blitt postet før, men denne sprayen er så utrolig god! Har du prøvd denne sprayen?


minner om header konkurransen min her  - premie!9 kommentarer

høst


//weheartit

 Lange mørke kvelder, kakao, varme klær, fine farger. En koselig årstid. Hva liker du med høsten? 


 minner om header konkurransen min her7 kommentarer

fotostudio 

Liker at vi i andre klasse får bruke fotostudioet!  Hva syns du om bildene?


minner om header konkurransen min her10 kommentarer

sundayfunday

Startet dagen med en liten tur på treningsrommet sammen med Mari og Hanne før det etterpå var middag - kylling. Har nesten aldri kylling her på Lundeneset, så god søndagsmiddag var det. Min søndag består hvertfall av rydding av rommet mitt. Har også litt lekser og får se hva som skjer videre. I går var Hanne, Oda og jeg forresten i fotostudioet her på skolen, legger ut noen bilder av det senere. Men nå bør jeg vel sette i gang før rottene inntar criben min (lol nei)


sneakypeaky - søte

Hva skal du idag?  


 minner om header konkurransen min her2 kommentarer

header konkurranse

                                                                                        
Jeg tenkte å sette i gang en liten header konkurranse. Har prøvd å mikse og sette sammen en selv, men blir aldri helt fornøyd. Jeg vet det er mange flinke som lager headere der ute og det hadde vært herlig med en forandring helt øverst på bloggen!

- Headeren må være i height: 500px; og width: 1050px;
- Inneholde navnet til bloggen og mitt.
- Headeren sendes til idable95@gmail.com
- Vinneren vil bli linket og få en liten overraskelse i posten

Dere kan bruke bilder fra her og her. 

Gleder meg til å se de kreative evnene deres! Lager du dine egne headere?3 kommentarer

laurdag

I dag våknet jeg rundt halv tolv av noen som støvsugde utenfor rommet. Trodde klokka var rundt ni eller noe sånnt og skjønte ikke hvorfor noen begynte å leke vaskekone så tidlig. Endte opp med at jeg sto opp og tok en dusj. Har ikke spist noe enda ettersom frokosten her var før jeg våknet og neste måltid etter det ikke er før klokka to. Så nå står det snart grøt på menyen! Ah, gleder meg til det. Som skrevet er det lørdag her på Lundeneset, og alle andre steder i Norge (Europa, verden - tidsforskjell?..), så hva dagen fremover bringer, vet jeg ikke enda. Fristet faktiskt litt å bake, men vi får se hva som skjer. Skal hvertfall ikke tenke på skole, selv om jeg bor her. høhøhø lol


lundenesets herlige grøt og et gammelt trynevrengt bilde av bloggeren

Senere idag kommer det forresten en liten konkurranse, så stay tuned!

Har du planer for i dag?8 kommentarer

looking forward to the weekend

I morgen er det fredag, noe som betyr helg! Den siste dagen i uka slutter vi klokka fem over ett ettersom folk skal hjem for helga. Jeg skal derimot være en av de sikkert mange som tilbringer helga på Lundeneset, satser på det blir kjekt! Har ikke noen spesielle planer enda, men er som regel noe å finne på. Skal bli herlig å sove lenge for en gangs skyld, våkne på lørdagsmorgen med grøt til frokost. Åhh, lenge siden jeg har spist grøt.. Til deres info liksom. 


gode milkshaken jeg hadde sist helg jeg var her 


middagsplanen for helga ser hvertfall grei ut


Har du planer for helga? 3 kommentarer

bloggææn

Nå har jeg netopp kommet ut fra dusjen etter en herlig time med zumba. To jenter på skolen arrangerer det nede i gymsalen, de er utrolig flinke! Både Mari, Oda og jeg kom pustende og pesende opp på hvert sitt rom etter det var slutt. Vel, det gjorde sannsynligvis alle som var der. Nå skal jeg pakke ut fra kofferten jeg har levd i fra søndag før jeg starter på samfunnsleksa. 


herlige tøfler jeg fikk fra torunn en jul pluss mine fine ben


mitt klesskap

Tror jeg setter i gang. Hva har du gjort idag?  6 kommentarer

let's go to the beach beach #2


i got mah hat on 

Hva syns du om bildene? 4 kommentarer

minner

 


Ååh, husker disse sangene så utrolig godt. Typisk at de gikk på svisj på NRK2, husker dere det musikkprogrammet? Bringer frem minner fra barneskolen. 

Hørte du på noen av disse sangene?  7 kommentarer

let's go to the beach beach

På fredag var Torunn og jeg som sagt nede ved stranden og tok bilder. Take a look;

 den søte fotografen

 Har flere bilder å vise, men de kommer senere. Forhåpentligvis noe nytt headermateriale! 

Hva syns du om bildene?8 kommentarer

kino

Når man sitter med trette slitne øyne og gjesper bak skolebenken, er ferien offisielt over. Var litt godt å komme opp til skolen, men hadde ikke vært feil med litt lengre ferie. Avsluttet forresten ferien med kino lørdagskveld. Taken 2 sto på menyen, har gledet meg til den utrolig lenge og kom ikke skuffende ut fra kinosalen. Spennende fra start til slutt! 

Den pensjonerte CIA - agenten Bryan Mills og hans kone er i Istanbul når de blir bortført. Mannen som holder dem gissel viser seg å være far til en av de mennene som tidligere kidnappet Mills datter, og under frigjøringen av datteren ble han drept. 
hentet fra lovefilm  

 

Har du sett Taken 2? 2 kommentarer

sneak peek

I går farget jeg håret igjen. Prøver nemlig å få det brunere enn det var, men i går endte det nesten opp svart. Føler jeg går tilbake til mars, når håret mitt var ekstremt mørkt og ansiktet hvitt. Skal prøve å vaske det en del ganger, så det blir litt brunligere da. I dag var Torunn og jeg nede ved stranda og tok litt bilder, man kan jo se det håret skimter litt brunt i sola da. Her har dere en liten smakebit!

Husker dere at jeg skrev Torunn og jeg ble torturert inne hos en frisør tidligere denne uka? Vel, vi vokset bryna. Haha, spontant kan du si, men verdt det! Det gjorde jo litt vondt når frisøren rev av stripsa, men brynene føltes mye lettere etterpå. Vi farget dem også nå som vi først var i gang. Jeg følte mine ble mye mørkere enn planlagt. Haha, going black. Begge skal bli brunere etterhvert, det er hvertfall planen. Forstørret det ene bilde slik at bryna skulle vise litt tydeligere. 

Har du vokset bryna noen gang? 
Vil du se flere bilder? 7 kommentarer

cecilie melliFikk noen nydelige øredobber av mor og søsteren min fra Cecilie Melli ettersom de var i Oslo. Forelsket allerede jeg. 

Likte du dem? 3 kommentarer

terese

Testet ut det nye objektivet ved å ta bilder av søsteren min. 


canon ef 50mm f/1.8 II - eos 550D

Hva syns du om bildene? Ligner vi (haha)? 9 kommentarer

chill

Koser meg med den nyeste utgaven av Costume og kakao. Lange fine høstkvelder hjemme skal nytes på det fulleste. Koseklær , chill og sminkefriedager er høstferie for meg. Kunne seriøst levd i denne joggebuksa. Ah, ferie 

Hva gjør du i kveld?4 kommentarer

nytt objektiv

I går kjøpte jeg meg nytt objektiv; CANON EF 50mm f/1.8 II. Kan mildt si jeg er fornøyd! Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550D for de som lurer på det. 


testbilde

Har du det samme objektivet?


Som dere sikkert ser har jeg fått nytt design. Mikset meg litt frem igår, men er egentlig ikke helt fornøyd. Så det vil komme noe nytt etterhvert. 6 kommentarer

høstferie yo

Prisen for verdens beste blogger går til... MEEEEEEG!  

I dag har jeg nesten ikke vært på pc'n i det hele tatt. Dagen begynte med middag/ frokost hos farmor og farfar. Deretter tok Torunn og jeg turen til Bryne, vår nærmeste by. Haha, føler egentlig ikke jeg kan kalle det en by. Anywaaays. Vi gikk innom et kjøpesenter hvor jeg blant annet hamstret inn noe jeg har hatt lyst på lenge!


what's in da baaaag? 

For å så bli torturert inne hos en frisør. Mer om det senere.

Vi belønnet oss derfor med soft-is. Deretter reiste vi hjem, men fant ut vi ville belønne oss litt ekstra. 

Hva har du gjort idag? 


Må også si tusen takk til Ann-Elin som linket til bloggen min! 8 kommentarer

yesterday

I går hadde jeg som sagt besøk av Solveig, Oda og Torunn. Vi spiste, spilte monopol og bare koste oss i hverandres nærver. Pizzaen jeg laget ble faktiskt overraskende god! 


superkokken sjææl 


superpizzaeen


og monopol. gøy! 

Supre meg tok ikke noen bilder av jentene, men det får bare vær. Må bare si jeg liker det er mandag og jeg befinner meg hjemme istedet for på skolen. Ser på Facebook mange stauser om savnet de har til Lundeneset. Forstår ikke at de kan savne skolen så mye, er ikke feil med ferie en plass! Vel, smak og behag som de sier. høhøh

Hadde du en fin kveld i går?18 kommentarer

just my luck

Nei, jeg snakker ikke om filmen. Lurer vel egentlig bare på hvorfor lykken min bestemte seg for å grave seg langt ned denne helga. 

I går hadde jeg planlagt å være DEN bloggeren. Eller i hvertfall komme med et par innlegg. Men neida, internettet vårt har seriøst verre humørsvinginger enn en gjennomsnittlig tenåring. Da jeg kom hjem fra jobb, funket ikke nettet. Jeg ventet dermed litt, til, det begynte å funke, kunne surfe gjennom et par sider, men så forsvant det igjen. Telenor, hvorfor??! Vel, jeg bestemte meg for gjøre noe annet bloggrelatert, slik som å lage en ny header. Desverre så syns Photoshop at viss jeg så ut som småskvist reke ville jeg tiltrekke lesere. Men ny header vil komme etterhvert!

Så over til idag. I kveld får jeg besøk av av Torunn, Solveig og Oda. Pizza er bestemt på menyen, og jeg står for ingrediensene. Jeg tenkte at en slik 123 NÅ ferdig laget pizzadeig ville funke fett. Kiwi har heldigvis søndagsåpent så jeg tok scooteren fatt for å handle inn det og resten av varene. Det ender opp med att jeg går forbi de samme varehyllene uttalige ganger, uten hell. Den ferdiglagde deigen var ingen plass å se. Dette tyder altså på at jeg snart må befinne meg på kjøkkenet med kokkeskillsa mine for å ekspremitere med både mel, gjær og hva man ellers har i en pizzadeig. Ender sikker opp med at jeg matforgifter jentene med den flaksen jeg hatt til nå.. Ellers så funker Internettet da!


føler meg litt som sam i supernatural når han bare hadde uflaks.

Har du hatt mye uflaks i det siste? 11 kommentarer

home, sweet home

Nå har jeg endelig kommet hjem til skjønne, nydelige, herlige og vidunderlige JÆREN! Har ikke noe negativt å si om min fine hjemplass etter å tilbragt tiden min i øde Ølensvåg. Kjenner det skal bli bra med slappe dager hjemme uten matkø, lekser og stress. Skal jobbe noen dager i høstferien da, men det går fint. Som for eksempel imorgen må jeg krype tidlig opp av den etterlengtede senga mi for å så ta turen ned til grisene som står å venter på meg.

Så forresten i gjennom arkivet mitt og fant et bilde av meg fra rundt denne tiden i fjor:

hahah, uffda. men se lengden på håret!

Og her er et webcam bilde som illustrerer hvordan jeg ca ser ut nuuuh

meg og torunn for noen dager siden. så jaa. forandring fryder

Har du høstferie? 5 kommentarer

pack mah stuff

I går fikk jeg ikke tid til å blogge i det hele tatt, befant meg nesten ikke foran skjermen. Torunn og jeg tok en sykkeltur ned til Kiwi og Europris og endte opp med å se ut som noen svarte pikachu-søpelsekker på vei heim. Tror ikke det har regnet så mye som det har gjort nå her i Ølensvåg på en god stund, det faller bare ned! Så takk til Europris for de flotte regnjakke-søpelsekkposene. I dag ble stekt servelat servert i matsalen som middag. Kan ikke si det fristet så utrolig mye, så det ble pizza på Mari, Torunn og jeg.
Nå som vi er gode og mette er det bare å finne frem koffertene. I morgen får vi høstferie(!!!!!!!!!!!!!!!) så i dag tar nok pakking av saker og vasking av rom en god stund av tiden min.  Åh, gleder meg til å tilbringe en hel uke hjemme på jæren. Bare sitte å chille en hel søndag uten å måtte å stresse med reising og slikt til skolen. Kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. 

Når får du ferie? 4 kommentarer

øveøveøve

Torunn og jeg befinner oss nå i skolebygget. Vi har begge hver vår prøve å øve på, men kan si vi ikke er så motiverte. 


koser vårs kan du si 

Har du mange prøver å øve på? 7 kommentarer

svært bra

I dag var det tid for romsjekk på Lundeneset. En gang i blant må elevene gjøre hvert sitt rom helt strøkent for å så få det godkjent eller ikke. Romsjekken ble denne gangen lagt til en mandag for noen av internatene, og man kunne høre støvsugeren bråke søndagskveld. Noen i personalet kommer å sjekker om rommet ser pent. Hvis det er svært bra blir man belønnet med to twist, viss det er bra får man en twist, viss ingen av delene får man ikke twist i det hele tatt. Bare en lapp hvor det står hva som bør gjøres bedre. 

 
lappen på pulten som møtte synet mitt etter morgensamling. her var twistene allerede i magesekken

Dere kan alltids få en liten sneek peak av rommet mitt. Legger ut flere bilder/video i et annet innlegg. 
Vil du se mer av rommet mitt på skolen? 9 kommentarer

cappuccino smoothie

Torunn dro med seg en liten oppskrift fra når hun var i USA i sommer, nemlie cappuccino smoothie. Vel, den ble ikke helt eksakt lik som den i USA, men det smakte helt utrolig godt! Vet ikke helt hvor mye du skal ha av hver ting, men hva du trenger er:

Iskaffe med cappuccino smak
Iskrem 
Isbiter 
Karamell saus 
Sjokolade til pynt 


u mx it all in something like this 


Noe vi garantert komme til å lage igjen. Fristet det?  5 kommentarer
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits